Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  INSTRUKTÖRER

  helene-levin.jpg

  Helene Levin

  Ansvarig för WE Yoga. Yiny Yoga

  helene.levin@wehalsa.se
  Jag började med yoga för 15 år sedan, insåg att andningen är ett viktigt redskap, det gav mig fysisk och mental styrka och jag lärde mig att uppskatta stillhet.
  Efter många års utövande och diverse kurser bestämde jag mig 2012 för att utbilda mig till certifierad Hathayoga instruktör.
  susanna-strandh-1.jpg

  Susanna Strandh

  Hatha & Vinyasa

  Yoga, i alla dess former, är för mig ett kraftfullt verktyg där jag får chans att förstå och utveckla mig själv Jag undervisar flödande Vinyasa klasser eller slow flow klasser där vi får chans att släppa taget.
  sofia-zetterstrom_2.jpg

  Sofia Zetterström

  Warm Deep Opening Vinyasa

  Jag började med yoga 2014 och fastnade snabbt. Kände efter en tid att jag ville fördjupa mig och föra det magiska med yoga vidare. Valde att gå en Power Yoga lärarutbildning i London och har sedan dess gått flera utbildningar och kurser i Sverige för att fördjupa mig inom Yogans alla områden. Jag gillar att ha ett fokusområde i mina pass, såväl som svettiga poweryoga som Jag gillar att ha ett fokusområde i mina pass, såväl som svettiga poweryoga som mjuk Yin yoga.
  madeleine-berglund-1.jpg

  Madeleine Berglund

  Warm Core Strength Vinyasa & Hatha Yoga

  Yoga ger mig ett inre lugn och min förhoppning är att du under mina klasser ska känna att du jobbar med just din kropps förutsättningar och att det ger ditt sinne lugn.
  caroline-karlsson-2-e1602340146396.jpg

  Caroline Karlsson

  Soft Yoga & Hatha Yoga

  Jag började med yoga 2010 för att få ordning på min dåliga rygg med flertalet diskbråck. Nu är yogan en livsstil för mig. Förutom min egen resa har jag även utbildat mig i Indien vid två tillfällen. Har 500h yoga teacher training från Indien, Hatha och Ashtanga vinyasa.
  anette-brandt-rotated-e1602339690343.jpeg

  Anette Brandt

  Kundaliniy och Yin Yoga

  Mitt intresse för yogisk anatomi, filosofi och ayurveda återspeglas i mina yogapass som ofta är inspirerade av chakra och meridiansystemen och inriktade på olika områden och aspekter av kropp och sinne.
  helene-walles-e1602339652722.jpg

  Heléne Walles Hay

  Hatha Yoga

  Jag har varit yogalärare i 15 år, mina klasser är meditativa – Hathayoga inspirerade med inslag av yinyoga. Jag arbetar intuitivt och tonar in mig på gruppens energi. Yogaövningarna är enkla och kan utföras av alla oavsett tidigare erfarenhet
  emily-bour-e1602339530840.jpeg

  Emily Bour

  Warm Vinyasa Yoga

  What does it really feel like to be in your body - to be the authentic you? Yoga has been a dear companion, teacher and friend to me for over 15 years. Classes with me are about exploration and challenging what you think 'experience' means in yoga. If you want to ground, clarify your mind and find out the magic of being in your body, then yoga is for you
  janeth-mouni-forare-scaled.jpg

  Janeth Mouni Förare

  Restorative Yoga

  Meditation och Yoga, i olika former, är mina ankare i livet för att stilla mitt sinne och vara närvarande i nuet. Att medvetet stanna upp och observera vad som pågår på insidan är för mig en livslång och ständigt pågående process
  ulrika-egner.jpg

  Ulrika Egner

  Pilates

  Efter två utbytta höftleder fann jag Pilates när jag insåg att min kropp behövde en träningsform som kompletterar den traditionella styrke och konditions träningen.
  Jag har i många år drivit en fullt utrustad Pilates studio i Botswana och är utbildad BASI Pilates instruktör i Sydafrika.
  johanna-scaled.jpg

  Johanna Lundqvist

  Soma Move

  Träning har alltid varit en naturlig del av mitt liv och jag har under åren instruerat de flesta typer av gruppträningsklasser. Att behålla vår rörlighet är viktigt för att klara vardagen och jag själv kombinerar idag högintensiv träning med mjukare träning där både kropp och själ får sitt.
  Själv fastnade jag för Soma Move första gången jag provade för ett par år sedan och bestämde mig där och då för att utbilda mig och instruera denna klass för att kunna ge andra samma härliga känsla, med övningar där vi jobbar med flöde, energi, rörlighet och balans.
  marielle-e1602478368589.png

  Marielle Brolin

  Warm Vinyasa Yoga & Senior Yoga

  Yoga för mig är en träningsform både mentalt & fysiskt! Jag älskar känslan efter en Yogaklass när du känner att varenda muskel har vaknat till liv & dina tankar har fått vilat en stund. Kroppskontrollen som infinner sig som du har användning av både i Yogan och i livet utanför
  mattan. Du har tagit kommando över andningen och dig själv.
  Jag är väldigt svag för den dynamiska Yogan som är kraftfull med både styrka, värme och flow. Jag skulle inte kunna leva utan min Yoga och det finns en Yoga för alla, du måste bara hitta det som passar dig bäst.
  micke-hall-e1603004532822.jpg

  Mikael Haage

  Warm Vinyasa Yoga

  Jag började med Power Yoga våren 2015 och fastnade direkt! Den fysiska aspekten och värmen i salen tilltalade mig och blev vägen in att utforska övriga delar av yogan. Hösten 2016 började jag undervisa Baptiste Power Vinyasa, och jag älskar att dela och utforska yogan tillsammans med övriga i yogasalen.
  therese-hojermark.jpg

  Therese Höjermark

  Yoga har så länge jag kan minnas varit en naturlig del av mitt liv. Jag började yoga och meditera när jag var 9 år. Gick mina första utbildningar i yoga och pilates när jag var 17 år. Så jag kan säga att yoga, meditation och mindfulness genomsyrar hela mitt väsen. Att grunda, centrera och förankra kropp och själ på yogamattan är en oerhört viktig del av mitt liv. Och jag älskar att dela med mig ur denna visdomens källa