Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

INSTRUKTÖRER

helene-levin.jpg

Helene Levin

Ansvarig för WE Yoga. Yiny Yoga

helene.levin@wehalsa.se
Jag började med yoga för 12 år sedan, insåg att andningen är ett viktigt redskap, det gav mig fysisk och mental styrka och jag lärde mig att uppskatta stillhet.
Efter många års utövande och diverse kurser bestämde jag mig 2012 för att utbilda mig till certifierad Hathayoga instruktör.
susanna-strandh-1.jpg

Susanna Strandh

Hatha & Vinyasa

Yoga, i alla dess former, är för mig ett kraftfullt verktyg där jag får chans att förstå och utveckla mig själv Jag undervisar flödande Vinyasa klasser eller slow flow klasser där vi får chans att släppa taget.
sofia-zetterstrom_2.jpg

Sofiia Zetterström

Warm Deep Opening Vinyasa

Jag började med yoga 2014 och fastnade snabbt. Kände efter en tid att jag ville fördjupa mig och föra det magiska med yoga vidare. Valde att gå en Power Yoga lärarutbildning i London och har sedan dess gått flera utbildningar och kurser i Sverige för att fördjupa mig inom Yogans alla områden. Jag gillar att ha ett fokusområde i mina pass, såväl som svettiga poweryoga som Jag gillar att ha ett fokusområde i mina pass, såväl som svettiga poweryoga som mjuk Yin yoga.
madeleine-berglund-1.jpg

Madeleine Berglund

Warm Core Strength Vinyasa och Hatha Yoga

Yoga ger mig ett inre lugn och min förhoppning är att du under mina klasser ska känna att du jobbar med just din kropps förutsättningar och att det ger ditt sinne lugn.
caroline-karlsson-2-e1602340146396.jpg

Caroline Karlsson

Soft Yoga och Hatha Yoga

Jag började med yoga 2010 för att få ordning på min dåliga rygg med flertalet diskbråck. Nu är yogan en livsstil för mig. Förutom min egen resa har jag även utbildat mig i Indien vid två tillfällen. Har 500h yoga teacher training från Indien, Hatha och Ashtanga vinyasa.
anette-brandt-rotated-e1602339690343.jpeg

Anette Brandt

Kundaliniy och Yinyoga

Mitt intresse för yogisk anatomi, filosofi och ayurveda återspeglas i mina yogapass som ofta är inspirerade av chakra och meridiansystemen och inriktade på olika områden och aspekter av kropp och sinne.
helene-walles-e1602339652722.jpg

Heléne Walles Hay

Hatha

Jag har varit yogalärare i 15 år, mina klasser är meditativa – Hathayoga inspirerade med inslag av yinyoga. Jag arbetar intuitivt och tonar in mig på gruppens energi. Yogaövningarna är enkla och kan utföras av alla oavsett tidigare erfarenhet
emily-bour-e1602339530840.jpeg

Emily Bour

Warm Vinyasa Yoga

janeth-mouni-forare-scaled.jpg

Janeth Mouini

Restorative Yyoga

Meditation och Yoga, i olika former, är mina ankare i livet för att stilla mitt sinne och vara närvarande i nuet. Att medvetet stanna upp och observera vad som pågår på insidan är för mig en livslång och ständigt pågående proces
ulrika-egner.jpg

Ulrika Egner

Pilates

johanna-scaled.jpg

Johanna Lundqvist

Soma Move

marielle-e1602478368589.png

Marielle Brolin

Warm Vinyasa Yoga och Senior Yoga

Yoga för mig är en träningsform både mentalt & fysiskt! Jag älskar känslan efter en Yogaklass när du känner att varenda muskel har vaknat till liv & dina tankar har fått vilat en stund. Kroppskontrollen som infinner sig som du har användning av både i Yogan och i livet utanför
mattan. Du har tagit kommando över andningen och dig själv.
Jag är väldigt svag för den dynamiska Yogan som är kraftfull med både styrka, värme och flow. Jag skulle inte kunna leva utan min Yoga och det finns en Yoga för alla, du måste bara hitta det som passar dig bäst.
micke-hall-e1603004532822.jpg

Mikael Haage

Warm Vinyasa Yoga

Jag började med Power Yoga våren 2015 och fastnade direkt! Den fysiska aspekten och värmen i salen tilltalade mig och blev vägen in att utforska övriga delar av yogan. Hösten 2016 började jag undervisa Baptiste Power Vinyasa, och jag älskar att dela och utforska yogan tillsammans med övriga i yogasalen.
therese-hojermark.jpg

Therese Höjermark

Yoga har så länge jag kan minnas varit en naturlig del av mitt liv. Jag började yoga och meditera när jag var 9 år. Gick mina första utbildningar i yoga och pilates när jag var 17 år. Så jag kan säga att yoga, meditation och mindfulness genomsyrar hela mitt väsen. Att grunda, centrera och förankra kropp och själ på yogamattan är en oerhört viktig del av mitt liv. Och jag älskar att dela med mig ur denna visdomens källa