Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  Träning på WE Stadsängarna

  På WE Träning & Hälsa vill vi att alla ska känna sig välkomna att träna oavsett vem du är, vad du tränar eller hur du tränar. Därför har vi ett träningsutbud som passar alla åldrar och nivåer. Är du ute efter ett individanpassat träningsupplägg för just dig har vi personliga tränare som kan hjälpa dig att uppnå dina målsättningar. Skulle du råka ut för en skada har vi, förutom personliga tränare, även naprapat som i samråd med dig kan utforma rehabiliteringsträning.

  TA DEL AV ÖPPNINGSERBJUDANDET NU <<KLICKA HÄR>>

  Träningsutbud

  WE Stadsängarna blir, precis som våra andra anläggningar, en premium-anläggning med det där lilla extra, en unik anläggning där ni kommer trivas, hitta glädjen i träningen och hålla hälsan i topp många år framöver.

  Träningsutbudet kommer bland annat att erbjuda:

  • YOGA – I  SPECIALDESIGNAD SAL DÄR VI ÄVEN ERBJUDER VARMA KLASSER
  • FUNKTIONELL TRÄNING & HIIT – INTERVALLBASERAD KUL TRÄNING
  • GYM  – MED MARKNADENS MODERNASTE MASKINER

  Personlig träning

  Det är inte alltid självklart hur man bör träna för att få bättre resultat. På WE har vi personliga tränare som brinner för att vägleda dig i din träning och hjälpa dig att träna rätt och nå dit du vill.

  Läs mer om personlig träning <<här>>

  Rehabträning

  Om du råkar ut för en skada som gör att din träning behöver anpassas har vi både personliga tränare, naprapat och annan kunnig personal som tillsammans med dig ser över din situation och därefter ger råd kring hur du kan träna för optimal rehabilitering och återgång.