Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  ÖPPNINGSKAMPANJ HELA NOVEMBER

  Invigning 7 november

  WE slår upp portarna till WE STADSÄNGARNA, vår tredje tränings- och hälsoanläggning. Anläggningen ligger nya området Stadsängarna, bredvid Lidls lokaler vid Pilsbo rondellen.

  WE har idag två träningsanläggningar och den 7 november öppnar Wikegård och Eriksson en tredje träningsanläggning, WE Stadsängarna.
  Anläggningen byggs enligt högsta hållbarhetstandard och kommer att erbjuda en toppmodern ankläggning med fokus på yoga och HIIT-training som  kompletterar utbudet på WEs befintliga tre anläggningar:

  • WE Sigtuna
  • WE Arlandastad

  WE har sedan start haft som vision att göra Sigtuna till Sveriges mest hälsosamma kommun.

  – Med vår anläggning i Sigtuna Stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson.

   – Det känns fantastiskt kul att öppna anläggningen i Stadsängarna, vi hoppas att detta kommer att bli ett välkommet tillskott till de som flyttar till Sigtuna Stadsängar men även för våra befintliga medlemmar som kanske pendlar och varje dag åker förbi rondellen på väg till Märsta, Arlanda, Uppsala eller Stockholm, säger Jonas Eriksson.

  WE öppnar alltså i höst en ny anläggning i Sveriges mest hållbara stadsdel där Lidl bygger en unik byggnad vad gäller utseende, standard och hållbarhet. Sedan, i nästa steg, kommer WE under 2021 även att öppna upp en renodlad padelhall med fyra banor i Stadsängarna. Den anläggningen blir granne till Engelska Skolan, som även den öppnar 2021.

   

  TA DEL AV ÖPPNINGSERBJUDANDET NU <<KLICKA HÄR<<