Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

STADSÄNGARNA ÖPPNAR

Hösten 2020 slår WE upp portarna till sin fjärde tränings- och hälsoanläggning. I Sigtuna Stadsängar i Lidls lokaler vid Pilsborondellen öppnar WE ytterligare 700 kvm.

WE har idag tre träningsanläggningar. Hösten 2020 öppnar Wikegård och Eriksson en fjärde, WE Sigtuna Stadsängar. I Lidls lokaler som just nu byggs enligt högsta hållbarhetstandard kommer ett toppmodernt gym att komplettera de redan befintliga tre gymmen:

  • WE Sigtuna
  • WE Knivsta
  • WE Arlandastad

WE har sedan start haft som vision att göra Sigtuna till Sveriges mest hälsosamma kommun.

– Med vår anläggning i Sigtuna Stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson.

 – Det känns fantastiskt kul att öppna vår tredje anläggning. Vi hoppas att detta kommer att bli ett välkommet tillskott till de som flyttar till Sigtuna Stadsängar men även för våra befintliga medlemmar som kanske pendlar och varje dag åker förbi rondellen på väg till Märsta, Arlanda, Knivsta, Uppsala eller Stockholm, säger Jonas Eriksson.

WE öppnar alltså i höst en ny anläggning i Sveriges mest hållbara stadsdel där Lidl bygger en unik byggnad vad gäller utseende, standard och hållbarhet. Sedan, i nästa steg, kommer WE under 2021 även att öppna en renodlad padelhall med fyra banor i Stadsängarna. Den anläggningen blir granne till Engelska Skolan, som även den öppnar 2021.