Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  Vi på WE Stadsängarna

  WE skulle inte vara detsamma utan vår fantastiska personal. Tillsammans med medlemmarna är det våra instruktörer, receptionister, personliga tränare, behandlare av olika slag och administrativa klippor som gör WE.

  Här nedan hittar du några av oss som du kan kontakta om du har frågor och funderingar om WE Stadsängarna.

  Välkommen till WE.

  johanna1-scaled.jpg

  Johanna Lundqvist

  Platschef och instruktör

  johanna@wehalsa.se 076-007 85 70
  Träningsglädje och passion är två av mina ledord.
  Jag hittade min passion för träning i gruppträningssalen redan tidigt i livet, och har under åren fått följa med på resan och se den positiva utvecklingen i branschen.
  Att få chansen att ge energi och inspirera andra människor till hälsa och välmående är fantastiskt. Glädjen och den härliga känslan i kroppen efter ett genomfört träningspass är svårslagen.
  Ni hittar mig på alla våra anläggningar och med all säkerhet som gästinstruktör på någon av våra många klasser som vi på WE erbjuder.
  annaa-scaled.jpg

  Anna Andersson

  Medlemsrådgivare och instruktör

  anna@wesigtuna.se 073-303 56 56
  Mitt fokus är att ta hand om dig som WE-medlem och få dig att känna dig välkommen. Jag har en lång bakgrund som instruktör och jobbar för att vi alla ska stärka hälsan, själen och framförallt - ha roligt i träningssalen! Mig träffar ni som sälj/medlemsansvarig för WE samt som instruktör i WE Dance, Soma Move®, WE Box och WE Cykel.
  helene-levin.jpg

  Helene Levin

  Ansvarig yogainstruktör

  helene@wesigtuna.se 0768-600 696
  Jag började med yoga för 15 år sedan, insåg att andningen är ett viktigt redskap. Det gav mig fysisk och mental styrka och jag lärde mig att uppskatta stillhet.
  Efter många års utövande och diverse kurser bestämde jag mig 2012 för att utbilda mig till certifierad Hathayoga instruktör och har instruerat Yoga sen dess. Därefter har jag byggt på med vidareutbildningar såsom Yin Yoga, Restorative Yoga, Chakra Yoga samt Yoga Nidra. Jag har även tillbringat fyra veckor i Kerala, Indien där jag deltog i en Yoga Terapi utbildning. Sammantaget över 500 tim utbildning. Mig träffar du på WE Stadsängarna
  jonas-scaled.jpg

  Jonas Eriksson

  Ägare

  jonas@wehalsa.se
  WE är ett ställe som vi saknat i Sigtuna, och som stadens invånare förtjänar. Vi utgår från hur vi vill att en hälsoanläggning ska vara. WE är en mötespunkt som ska passa ALLA, oavsett var du befinner dig i din träning – eller vart du vill komma.
  niklas.jpg

  Niklas Wikegård

  Ägare

  niklas@wehalsa.se
  Jag brinner verkligen för hälsa och friskvård och på WE har vi skapat en miljö där folk mår bra tillsammans och skapar en WE-känsla.