Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  Personlig träning

  Kom igång med din träning med  en personlig tränare

  Våra personliga tränare har en stor kunskap om träning och hälsa. Din PT gör ett träningsupplägg anpassat just för dig som ska hjälpa dig att träna rätt och utvecklar din träning så att du på sikt uppnår dina träningsmål.

  Här nedan är våra paket för Personlig träning.

  WE medlemmar <<klicka här>>
  Icke medlemmar <<klicka här>>

  Våra PT

  Idrott, träning och en hälsosam livsstil som alltid har varit väldigt viktigt för mig. I tonåren tränade och tävlade jag i tennis. En sport som jag älskar.

  Utöver det har jag hållit på med styrketräning från och till under hela mitt liv.
  Min hälsa är på topp, och jag är övertygad om att en sund livsstil med regelbunden träning, bra kost och bra sovrutiner hänger starkt ihop med hur vi mår. Jag brinner för träning och hälsa och kommer glädjas väldigt mycket med varje person som jag kan hjälpa till en mer hälsosam livsstil och jag kommer att göra allt för att mina pt-klienter ska lyckas med sina mål.

  Träning för mig ska vara kul, utmanande, varierande, målinriktat och svettigt.
  Hör gärna av dig så kör vi tillsammans!
  Helhet och hållbarhet genomsyrar allt jag gör, både fysiskt och mentalt. För mig är träning så mycket mer än att bara bygga muskler och känna blodsmak i munnen, det är ”plushälsa”.

  Som PT har jag ett coachande förhållningsätt där jag peppar när det tar emot, bromsar när det går för fort fram och utmanar när det blir för lätt. Jag anpassar träningen efter dina mål, oavsett om det är att springa maraton, slå längre i golf eller att orka mer i vardagen.
  Jag är utbildad CrossFit lev 1, Eleiko Strenght Coach Lev 1 och har 25 års erfarenhet från gymbranschen.

  Träning ska vara rolig, inspirerande och ge resultat. Personligen har jag en förkärlek till skivstångsträning.
  Jag är drivande och peppande och brinner för det jag gör. Oavsett vad just ditt mål är så kommer jag göra mitt bästa för att just DU ska lyckas.
  Jag älskar känslan träning er mig. Att jobba som PT är ett uppdrag som tar mig an med äkta engagemang.

  Alla klienter har unika förutsättningar och min drivkraft ligger i att assistera dem att nå sina individuella mål på deras villkor.
  My career in the health& fitness started after a personal weight loss of 50 kg in 6 months when I was 19. At that time it took a lot of planning, dedication and hard work. Today I can´t imagine a life without physical acivity because I know and feel the diffrence it makes.

  My favorite types of traditional weightlifting, Olympic weightlifting, bodybuildning, CrossFit, HIIT, circuit training, calisthenics and boxing. I work at WE Sigtuna as a Personal Trainer, Group Class Instructor for WE Cirkel&amp, WE HIIT.
  Mina ledord som PT är rörelsekvalite och rörelseglädje. Det är detaljerna i vårt rörelsemönster som avslöjar våra svagheter och noggrannhet lönar sig. Detaljerna ska sitta perfekt innan jag tar mina klienter vidare till nästa nivå. Jag vill att alla ska längta till träningen och uppleva rörelse so något lustfyllt, och lägger därför mycket engagemang på att anpassa träningsupplägget till mina klienters behov och förutsättningar.

  Jag har en bakgrund som professionell golfspelare. Är du intresserad av att bli en bättre golfspelare i gymmet - hör av dig till mig!
  Jag är en utbildad idrottsfysiolog och arbetar med rehabilitering av skador, skadeförebyggande träning samt med personlig träning för att hjälpa människor att nå sina mål oavsett om det handlar om kroppslig balans, kondition eller muskelbygge.

  Jag driver även WE testcenter där du kan göra olika styrke- och konditionstester för att få kvitto på din fysiska status och därefter träningsupplägg anpassade efter ditt nuläge och dina målsättningar.
  Med en bakgrund inom idrott så var intresset för prestation det som drev mig in i yrket. Jag vill hjälpa människor att vilja prestera för att förbättra sin vardag vare sig det är för elitidrott , familj, äventyr eller karriär.
  Jag vill hjälpa dig att hitta just din väg till dina mål.

  Mitt mål är att träning ska vara rolig och effektiv och jag arbetar mycket med skivstänger, kettlebells, TRX, bollar och gummiband. Allt från enklare till mer avancerade övningar.