Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  ÖPPNAR JUNI 2021

  WE tar padel till centrala Sigtuna

  WE Träning och Hälsa bygger Sigtunas första renodlade padelhall.

  – Det här blir riktigt bra för alla som gillar padel och bor i Sigtuna, Knivsta, Märsta och Arlanda med omnejd, säger ägarna och grundarna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson.

  Padelhallen öppnar upp till sommarn 2021 och kommer att vara belägen i den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar, granne med Internationella Engelska Skolan, och bara ett stenkast från WE:s nyöppnade anläggning i Stadsängarna. WE Padel kommer erbjuda en padelhall med samma premiumkänsla som finns på WE:s övriga anläggningar.

  Med över 10 meter i takhöjd får WE en mer än modern padelhall. Här kommer våra medlemmar att känna igen sig med det lilla extra som gör WE till mer än bara en träningsanläggning. Med vår sedvanliga lounge, fyra banor av högsta kvalitet och bra med ytor för uppvärmning och träning skapar WE en plats för medlemmar att testa på Sveriges snabbast växande sport.

  Niklas Wikegård och Jonas Eriksson igen.

  – Byggnationen av den nya padelhallen i Sigtuna Stadsängar blir ett fantastiskt komplement till anläggningen som WE öppnade i november 2020 vid Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan och i Arlandastad.

  Turako är en av Sveriges ledande privata utvecklare av skolfastigheter. I Sigtuna stadsängar utvecklar Turako även en ny skola för 600 elever till Internationella Engelska Skolan samt en förskola för 130 barn.

  Har du frågor om WE Padel kontakta oss på info@westadsangarna.se